Jelentkezés családfelállításra

Időpontok:

Július 3. (Vasárnap) 9.00 – 19.00 Saját családfelállítás Jelentkezhet
Segítő résztvevő Jelentkezhet
Egy ideig szünetel a családállítás

 

Helyszín: Budapest XIII. ker. Tátra utca 11, 8-as kapucsengő, a belső folyosón jobbra és újra 8-as kapucsengő, III. emelet 1., Stúdió 11. A  Vígszínháztól 5 perc gyalog.

 

Keretek: Reggel  9:00-től este 19:00-ig (20:00-ig), a befejezés bizonytalan, mert állítás függő. Napi 8 állítás van betervezve. Állítások között 10 perc szünet, 13:00 körül 1 óra ebédszünet. A foglalkozások egy vagy két naposak, havonta egy alkalommal. Aki a kétnapos állítás egyik napjára tud csak jönni, a másik napot egy következő alkalommal segítőként pótolnia kell (a pótlás ingyenes). Késni nem illik, mert megzavarja az elkezdett munkát. Meleg zoknit vagy papucsot, innivalót, nassolnivalót lehet hozni.

Ár: Az állítók részvételi díja 12.000 Ft, a segítő-képviselők díja 6.000 Ft, függetlenül attól, hogy hány napra jelentkezik be, tehát 1-, vagy 2 napi részvétel ugyanannyiba kerül.
Fizetés a helyszínen.
Bejelentkezés: személyesen telefonon: 06-20-9152958vagy e-mailen:  jelentkezes@hellingercsaladallitas.hu.
Időrendi sorrendet tudok elfogadni.
Amennyiben a helyek száma betelt, várólistára lehet bejelentkezni, ahol az első kettőnek még jó esélyei vannak állításra.
Bejelentkezéskor kérek 5000 Ft  foglalót, amit nem kell előre kifizetni, de legyenek tudatosak felőle. A foglalót csak akkor kell kifizetni, ha bejelentkezik, és nem jön el, vagy nem mondja le időben ( hét nappal az állítás előtt le kell mondani a bejelentkezést, különben a foglalót ki kell fizetni).
Arra kérek mindenkit, amennyiben ismerősöknek ajánlják a módszert, küldjék át neki ezt a tájékoztatót, és kérjék meg, hogy személyesen jelentkezzen be.